Marlies Callebert

Marlies Callebert begint op 7-jarige leeftijd haar muziekopleiding aan de Stedelijke Academie voor Podiumkunsten te Roeselare. Ze start hoornlessen bij Frank Clarysse en na een tocht van 11 jaar studeert Marlies af met “grootste onderscheiding” voor hoorn en kamermuziek. 

Marlies vervolgt haar muziekstudies aan het Koninklijk Conservatorium te Gent bij docenten Rik Vercruysse & Jeroen Billiet. Na het afronden van de bachelorstudies vertrekt Marlies naar Nederland waar ze haar hoornstudies verder zet bij Hans van der Zanden aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten te Tilburg. 

In 2021 werd Marlies met het hoorn trio van Johannes Brahms geselecteerd voor de European Chamber Music Academy. Verder volgde ze reeds masterclasses bij onder andere Jasper de Waal, Johannes Hinterholzer, Radovan Vlatković & Anthony Devriendt.