zo 17 december 2023 - 14:00 Concertzaal Theaters Tilburg

Ook dit jaar kunt u ons inmiddels traditionele kerstconcert bijwonen in de concertzaal in Tilburg. Noteer alvast “Kerstconcert: En toen, Scheherazade, en toen?, van OrkestZUID” op zondagmiddag 17 december om 14.00 uur in Concertzaal Theaters Tilburg.

We spelen dit concert in de concertserie Verrassende Ontmoetingen. Verrassende Ontmoetingen biedt professionele en bijzondere podia aan ter promotie van de Harmonie-, Fanfare- en Brassbandmuziek. In de visie van Verrassende Ontmoetingen zijn deze concerten geen ‘afgesloten’ trajecten, maar authentieke presentatiemomenten. Ze vervullen de rol van uithangbord voor nieuwe ontwikkelingen. De vernieuwende visie van OrkestZUID past goed in deze serie. In ons meerjarenplan is deze visie concreet vertaald naar het onderzoeken van ervaringspotentieel van muziek om onder meer een inclusiever publiek te bereiken.

De artistieke leiding ligt dit kerstconcert in handen van Frans-Aert Burghgraef. Kijk voor meer informatie op zijn website:
https://www.fransmusic.nl

Bestel dus kaarten voor zondagmiddag 17 december voor dit bijzondere en uiteraard sfeervolle Kerstconcert.
Zie de link naar de kaartverkoop voor de website van concertzaal Tilburg, maar gebruik de OrkestZUID knop! Dat levert ons financieel voordeel op.

Kaarten